Introductie          Wie is Sabrina BUSSI ?

Juist naast de Basiliek van Koekelberg...

Omdat uw dier het waard isÖ

In ons trimsalon doen wij ons best om uw lieve viervoeters op de best mogelijke manier te behandelen, dus met veel begrip en zachtheid. 

Bij Popsy bent u op het juiste adres voor de complete verzorging van uw hond of kat, ongeacht het ras.  Wij verzorgen zowel kleine als grote, de braafste en de minder brave huisdieren.
Ons salon is zeer modern en groot en wij behandelen dagelijks alle denkbare honden en kattenrassen op een professionele en verantwoordelijke manier.

Ook is het met groot plezier dat wij u adviseren over zaken als gezondheid, opvoeding, voeding enz...  Onze prijzen zijn zeer aangepast zodat iedereen zijn hondje kan laten verzorgen.
Wij werken in de grootste hygiŽne.   Ons materiaal wordt dagelijks gesteriliseerd en ontsmet en het salon word dagelijks met Dettol gekuist.

Wij bieden verscheidene diensten aan zoals trimmen, scheren, knippen, ontklitten, uitkuisen van de oren, knippen van de nagels, poetsen van de tanden, tandsteen verwijderen (zonder verdoving), algehele inspectie van huid vacht en conditie, oogjes kuisen+zalf aanbrengen, uitdunnen van de vacht, intieme plekjes kuisen alsook de anaalstreek opknippen, bij de kattenverzorging klitten wegscheren of zo mogelijk uitborstelen.

De prijs wordt vooraf vastgelegd zodat u niet met een ongewenst cadeautje terugkeert.

Wij werken uitsluitend op afspraak.  U dient rekening te houden met de wachttijden die variŽren van 2 tot 4 weken naargelang het seizoen.  Dus als u uw lieverd wenst te laten verzorgen maak dus tijdig een afspraak.  Het is met de glimlach en veel plezier dat wij u zullen onthalen.

Top

Wie is Sabrina ?

Mijn naam is Bussi Sabrina en ik ben de trotse uitbater van het het hondentrimsalon Popsy.

Het is nu al bijna 15 jaar (1991) dat ik dit prachtig beroep uitoefen en voordien heb ik gedurende vieropeenvolgende jaren lessen gevolgd in Luik, Antwerpen en Gent.

Gedurende deze 4 jaar heb ik ook veearts-lessen gekregen (8u / week) om alle kennelijke ziekten bij de hond en kat te kunnen detecteren wanneer nodig.  Gedurende al die tijd werkte ik 40u/week als stagiaire in een trimsalon en daarna kon ik uiteindelijk mijn eigen salon openen.

In enkele zinnen zou ik jullie mijn mooi beroep willen voorstellen. 

Eerst en vooral ben ik ervan overtuigd dat men dit beroep kiest uit liefde voor de dieren en passie voor de honden en katten, zoniet is het de moeite niet om ermee te beginnen.  De mensen die denken dat ze dit beroep kunnen beoefenen alleen maar om geld te verdienen vergissen zich helemaal.

Dit beroep stelt vele eisen...


- Je moet enorm veel liefde hebben voor de dieren en het is geen kwestie van de anderen hiervan te overtuigen.  U moet er zelf zeker van zijn. 

- Men moet ook heel veel geduld hebben en een juiste dosis autoriteit en zelfzekerheid op de juiste momenten tonen zodat onze lieve viervoeters ons lief hebben en ons blijven respecteren. 

- Maar dit alles is nog niet genoeg.  Men mag zeker en vast niet vies zijn van poepjes en plasjes en zelfs braaksel opkuisen.  Het is een dagelijkse karwei.

Men moet niet alleen liefde hebben voor de mooie kleine hondjes.  De oudere honden die meestal niet goed ruiken en die dan ook minder mooi zijn moeten ook verzorgd worden.

Ook is het verboden om schrik hebben want wanneer een grote waakhond zijn kwade tanden toont omdat hij geen zin heeft in een borstel of wasbeurt moet hij ook verzorgd worden.


Tenslotte vraagt dit beroep dat men zeer manueel en creatief moet zijn om al deze hondjes en katjes in hun mooiste kostuum te steken.

 
Na dit tekstje gelezen te hebben, denk ik toch dat vele mensen die dachten dat dit beroep voor iedereen geschikt was van gedacht zullen veranderen.

Sabrina...

Bij ons is een raadgeving gratis, aarzel niet!

 Top